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主たる研究業績‐ウェルビーイング

ウェルビーイング

  1. Kimura, A*., Yamaguchi, K., Tohara, H., Sato, Y., Sawada, N., Nakagawa, Y., Matsuda, Y., Inoue, M., Wada, Y., Tamaki, K. (2023). Exploring whether weight-related cues affect food intake in older adults with dementia. Clinical Interventions in Aging, 2023:18, 1453-1461. 
  2. Sana Inoue*, Junji Watanabe, Yuji Wada* (2022). Subjective health awareness and sensory ability of taste and olfaction: A case study of a health promotion class for older people, PLOS ONE, 17(10): e0275093.
  3. 井上紗奈・渡邊淳司・和田有史* (2022). 食生活の充実へ向けた食のDXアプローチ, 食科学研究, 7, 331-339.
  4. 松本知久・石川倭士・天野祥吾・加藤謙一・渡邊淳司・和田有史* (2022). コロナ禍における弁当無償提供が医療者に与えた多面的影響, 食科学研究, 7, 341-353.